Over 212

Contact
212 Fahrenheit
Noorderhaven 25
9712 VG Groningen
050 311 69 96
Mail naar 212

Kvk. 02077628
Algemene voorwaarden

 

Parkeren
Het is mogelijk om te parkeren aan de Noorderhaven. Wil je zeker zijn van een parkeerplek ga dan naar de parkeergarage van Q-Park aan de Ossemarkt.

Dit is op 300 meter loopafstand. Klik hier voor meer informatie over parkeren aan de Ossemarkt.

 

 

 

Stage / Internships
Op dit moment zijn we niet op zoek naar stagiaires /
We are not looking for interns at the moment.

 

Reclamebureau, communicatiebureau, ontwerpers, kunstenaars? Lastig in een hokje te plaatsen dat 212. En dat is precies waar we voor staan. Geen trucjes, geen oude wijn in nieuwe zakken, niet denken in middelen maar eerst in doelen. Samen met onze opdrachtgevers bekijken en bepalen we deze doelen. Wij kijken altijd hoe we jouw verhaal kunnen vertellen. Jouw verhaal dat levend moet blijven, opvallend, puur, ontroerend, echt moet zijn en geen bullshit. 212; creatief, eigenwijs en kritisch.

In al onze projecten proberen we waarde toe te voegen en iets moois achter te laten. En of dat gelukt is bepaal je zelf door ons werk te beoordelen. Dat is waar we voor staan en hard voor werken. We hebben ruim 13 jaar ervaring en werken inmiddels met een uitgebreid netwerk van specialisten om ons heen. Specialisten vanuit diverse disciplines. Met dit team kunnen we de ideeën die we in onze kop hebben laten uitvoeren zoals wij dat willen. En deze gedeelde liefde zie je terug in ons werk op onze site. Zo krijg je een goed beeld van wat we doen, maar ook wat we niet doen of willen.

Wij werken onder andere voor:

Groningen Seaports, Het Drentse Landschap, N.V. Nederlandse Gasunie, NNZ, NOM, Noorderlink, OV Bureau Groningen Drenthe, Provincie Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Regio Groningen-Assen, Stichting Oude Groninger Kerken, Trip Advocaten & Notarissen, Universitair Medisch Centrum Groningen, Van Dijk Banket, ZINN.